Ali Dermenci, Kırklareli'de Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

İYİ Parti'nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, vatandaşlarla yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Kırklareli Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği mezatı ile başlayan program, Doğu ve Akalar Mahallelerindeki kahvehanelerde devam etti. Dermenci, dernek üyeleri ve mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm odaklı çalışmalarının sözünü verdi.

Ali Dermenci, Kırklareli'de Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

İYİ Parti'nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, dün akşam yoğun bir ziyaret programıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Günün ilk etkinliği, Kırklareli Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği mezatıydı. Burada dernek üyeleriyle buluşan Dermenci, derneğin faaliyetlerini yakından takip etti ve dernek üyeleriyle samimi bir şekilde sohbet etti.

Daha sonra ise Doğu ve Akalar Mahallelerindeki kahvehaneleri ziyaret eden Ali Dermenci, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kahvehanelerde vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde, mahallelerin sorunları ve beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Dermenci, vatandaşların taleplerini dinleyerek, belediye başkanı olduğu takdirde çözüm odaklı çalışmalar yapacağının sözünü verdi.