İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Metiner'den Kararlılık Vurgusu: 'Geri Durmayacağız'

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, partinin siyasi duruşunu ve Türk milleti için olan kararlılık vurgusunu dile getirdi. Metiner, Türk milletinin ve devletin çıkarları doğrultusunda siyasetin şekillendirilmesi gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Metiner'den Kararlılık Vurgusu: 'Geri Durmayacağız'

 İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, parti çalışmaları ve siyasi duruşları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Metiner, İYİ Parti'nin ilkelerinden ve Türk milletinin yararına olan siyasi yaklaşımlarından asla vazgeçmeyeceklerini vurguladı.

Gökhan Metiner, "Biz ne günler gördük, ne yollar yürüdük. Hiç bıkmadık, hiç vazgeçmedik. Doğru bildiğimizden geri durmadık. Durmayacağız" diyerek siyasi mücadelelerindeki kararlılığı dile getirdi. Metiner, siyasetin mevki ve makamlar üzerinden değil, Türk milletinin ve devletin çıkarları doğrultusunda şekillendirilmesi gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı, siyasi tutumlarının rüzgarda savrulan yaprak gibi olmadığını, dünden bugüne değişmediğini ve değişmeyeceğini ifade etti. Metiner, "İlk günkü heyecan ve inançla yarın toy’umuzda çayı tekrar demleyeceğiz" diyerek, partisinin geleceğe yönelik umutlu ve kararlı duruşunu vurguladı.